Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Ønsker du at redigere din tilmelding?

Indtast den email du har registreret dig med og vi vil efterfølgende sende dig en mail med instruktioner:


 
 

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer De at være bundet af nedenstående betingelser:

Compass Advokatfirmas hjemmeside har alene til formål at informere om juridiske emner samt at oplyse om Compass Advokatfirmas virksomhed.

Informationerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte kvalificeret juridisk rådgivning og bør ikke danne grundlag for forretningsmæssige eller juridiske beslutninger.

Hjemmesiden skaber ikke et advokat – klient forhold mellem brugeren af hjemmesiden og Compass Advokatfirma.

Informationerne på denne hjemmeside er samlet og redigeret med den størst mulige omhu. Compass Advokatfirma garanterer dog ikke for indholdets rigtighed eller anvendelighed, og enhver brug af informationerne på denne hjemmeside er således for egen risiko.

Compass Advokatfirma fraskriver sig ethvert ansvar for urigtige, eller i andre henseender mangelfulde, oplysninger og informationer på denne hjemmeside eller på de eksterne hjemmesider og andre internetsteder, som der på denne hjemmeside måtte findes henvisninger eller links til.

Ligeledes fraskriver Compass Advokatfirma sig ethvert ansvar for sider der linker eller henviser til Compass Advokatfirmas hjemmeside.

Hjemmesidens artikler, billeder, design, paradigmaer mm. er, hvor intet andet er anført, beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden vis videreudnyttes uden Compass Advokatfirmas udtrykkelige tilladelse.

Compass Advokatfirma, vort logo og vores slogan er registrerede varemærker.